Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

با وجود فراهم شدن بسترها و زیرساخت‌های مورد نیاز برای خرید و دریافت برخی از خدمات غیرحضوری به ویژه در شرایط کرونا اما هنوز مراجعات حضوری و به نوعی رسم صف کشیدن همچنان ادامه دارد.

چندماه پیش بود که در اوج شیوع کرونا بسیاری از سرپرستان خانوار برای دریافت سیم کارت و وام یک میلیون تومانی به پشت درهای دفاتر خدمات صف کشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون نیز این موضوع به نوعی دیگر تکرار شده و این روزها در خیابان‌های شیراز شاهد صف‌های طولانی در شرایط کرونایی، برای خرید روغن و مرغ و یا دریافت کدهای سهام و بورس هستیم.

صف های خرید روغن در شیراز تمامی ندارد

این روزها صف های طولانی خرید روغن و از طرفی ثبت نام‌ها در سامانه سجام و دریافت کدبورسی می تواند بیشترین نگرانی باشد؛ افرادی که برای دریافت یک روغن چند لیتری باید ساعت‌ها در صف بمانند و این در شرایطی است که محدودیت های تردد در مقابل این نوع رفتارها سنخیتی ندارد.

این موضوعات منجر به رفتار مردم در عادی سازی شرایط کرونایی می شود و این در حالی است که آمارهای وزارت بهداشت نشان می دهد که این بیماری نه تنها کم نشده بلکه هنوز عدم تجمعات باید به عنوان مهم ترین موضوع مدنظر باشد.

یکی از شهروندان که در صف خرید روغن است، می گوید: درحالی دولت و مسئولان می گویند که باید در خانه بمانیم که در شرایط فعلی برای تامین مایحتاج خود باید صف بکشیم.

او ادامه می دهد: یک روز مرغ گران می شود و مردم هجوم می برند و یک روز روغن کمیاب می شود و وقتی راهکاری برای آن نیست و توزیع روغن روزانه می شود مردم چاره ای جز صف کشیدن ندارند.

شهروندان برای دریافت یک کد باید صف بکشند

اگرچه دریافت برخی از خدمات به صورت غیر حضوری، اینترنتی و تلفنی شده اما هنوز بسیاری دیگر از دریافت خدمات با مراجعه حضوری شهروندان ممکن است.

بازدیدهای میدانی از سطح شهر شیراز گویای این موضوع است که هنوز صف های شلوغ و طولانی برچیده نشده است و شهروندان ناچار هستند یا مقابل فروشگاه های بزرگ زنجیره ای یا در مقابل دفاتر پیشخوان خدمات دولت صف بکشند. درحالی است که هنوز محدودیت ها به دلیل شیوع کرونا ادامه دارد.

مهرداد سهرابی؛ مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس می گوید: متاسفانه گزارش‌هایی مبنی بر ازدحام در دفاتر پیشخوان به دلیل ثبت نام سجام و سهام عدالت دریافت کردیم که غالبا بیرون از دفاتر است.

دستگاه های خدمات رسان نباید مردم را به دفاتر پیشخوان ارجاع دهند

سهرابی با اشاره به اینکه در داخل دفاتر پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی رعایت می شود، عنوان می کند: متاسفانه مردم رعایت ملاحظات بهداشتی را در بیرون دفاتر ندارند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس با اشاره به رعایت پروتکل های بهداشتی در دفاتر خدمات ارتباطی می گوید: بیرون دفاتر از اختیارات مسئولان دفاتر خارج است و دستگاه های انتظامی یا بهداشتی می توانند ورود کنند.

سهرابی با بیان اینکه در این شرایط کرونایی دستگاه های خدمات رسان نباید به یک باره مردم را برای دریافت خدمات خود به دفاتر پیشخوان ارجاع دهند، ابراز می کند: اما متاسفانه از سوی این دستگاه ها اعلام می شود که مردم برای دریافت خدمات باید به دفاتر مراجعه کنند و همین موضوع باعث تجمعات و شلوغی‌ها و شیوع بیشتر کرونا می شود.

او افزود: در صورتی که شهروندان گزارش ازدحام در داخل دفاتر داشتند آن را اعلام کنند تا برابر مقررات برخورد شود.

عدم اجتماع و حضور در مراکز مختلف درحالی مورد تاکید است که بسیاری از شهروندان برای دریافت برخی از خدمات و حتی تامین نیازهای خوراکی روزانه ناچار به مراجعه حضوری و صف کشیدن هستند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شیراز روغن کد بورسی دفاتر پیشخوان برای دریافت شرایط کرونا دستگاه ها خرید روغن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۳۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب

به گزارش قدس خراسان، علی شاهی، امروز در جمع نمازگزاران شهر "سلطان آباد"، مرکز این شهرستان اظهار کرد: رشد استاندارد جهانی برای جمعیت ۲. ۵ درصد است که در شهرستان خوشاب به حدود ۲ درصد رسیده است و این برای شهرستانی با محوریت کشاورزی، که به نیروی جوان و فعال نیاز دارد، یک زنگ خطر جدی است.
وی با تأکید بر ضرورت حفظ سلامت مردم و مشارکت خیران در حوزه سلامت، گفت: جوانی جمعیت موضوع مهمی است که رهبر معظم انقلاب در ۱۰ سال اخیر بر آن تأکید فراوانی داشته‌اند.
رییس شبکه بهداشت و درمان خوشاب با اشاره به تدوین برنامه پنج ساله حوزه بهداشت و درمان خوشاب و نیاز این شهرستان به مساعدت و همدلی مردم در بخش‌های مختلف، افزود: تشکیل مجمع خیران در این شهرستان، گام بلند و مؤثری برای مشارکت نیکوکاران در حوزه سلامت است که متأسفانه صدور مجوز آن کمی به طول انجامیده است.
وی با اشاره به مشکلات نبود بیمارستان در این شهرستان گفت: در این خصوص قصور و کم‌کاری متوجه مسوولان شبکه بهداشت و دیگر مسوولان شهرستان نیست و هم اینک منتظر صدور مجوز از سوی سازمان برنامه و بودجه برای دریافت موافقت اصولی در تهران هستیم.
شاهی با اشاره به ارائه خدمات بهداشتی به ۴۲ هزار نفر توسط خانه‌های بهداشت خوشاب، گفت: آمار دریافت‌کنندگان خدمات نشان می‌دهد که این رقم ۲۰ درصد بیش از جمعیت ۳۵ هزار نفری دارنده پرونده خدمات سلامت در این شهرستان است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه میزان ابتلا به بیماری سالک در شهرستان خوشاب به صفر رسیده و آمار تب مالت نیز که در سال‌های پیش تا ۱۳۶ نفر ثبت شده بود به ۳۵ نفر رسیده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آیت الله مکارم شیرازی: مردم از گرانی، فوق العاده رنج می‌برند
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب